ویترین چوبی
دلیل ترند و محبوبیت ویترین چوبی چیست؟ اصلی ترین ویژگی ویترین چوبی چیست که مورد پسند سلیقه های مختلف قرار گرفته؟ ویترین چوبی چوبی، یکی از عناصر دکوراتیو، کاربردی و محبوب در دکوراسیون داخلی است که میتواند زیبایی، روح و اصالت را به محیط خانه یا محل کار شما بیاورد. ویترینها از نظر جنس انواع مختلفی دارند که ویترینهای چوبی کاربردیترین و محبوبترین نوع آن هستند.
این ویترینها از نظر طرح، مدل، سبک، کاربرد و رنگ انواع مختلفی داشته و میتوانند در قسمتهای مختلفی از فضای داخلی قرار بگیرند. در ادامه مطلب قصد داریم به معرفی انواع ویترین چوبی، مزایای این ویترینها و نحوه انتخاب این المان بپردازیم پس با ما همراه باشید.
انواع ویترین چوبی
ویترینهای چوبی به واسطه تنوع بالای خود از جنبههای مختلفی قابل دستهبندی هستند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
جنس
ویترینهای چوبی از نظر جنس به دو نوع چوب طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند. ویترینهای چوب طبیعی معمولا از چوب درختانی مانند راش، گردو، افرا، بلوط و… تولید میشوند. ویترینهای چوب مصنوعی نیز از انواع مختلف امدیاف مرغوب تولید شده که این متریال نسبت به چوب طبیعی بسیار کاربردیتر و مناسبتر است.
سبک
یکی از نقاط قوت ویترینهای چوبی امکان طراحی و تولید آنها در سبکهای مختلف است. در واقع سازگاری و تناسب چوب با سبکهای مختلف از یک طرف و شکلپذیری و انعطاف بالای این متریال از طرف دیگر باعث شده که ویترینهای چوبی در سبکهای مختلفی ازجمله موارد زیر تولید شوند.
- مدرن
- مینیمال
- صنعتی
- روستیک
- فانتزی
- کلاسیک
- نئوکلاسیک
- بوهو
- سنتی و…
مدل
به جرأت میتوان گفت که ویترینهای چوبی بیشترین تنوع مدل را دارند و بطور مداوم مدلهای ترند و جدیدی از این المان عرضه میشود. در واقع انعطاف چوب و قابلیت ترکیب آن با متریالهای مکملی مانند فلز و شیشه باعث شده است خلاقیت در تولید این نوع ویترین پایانی نداشته باشد. در ادامه کاربردیترین و محبوبترین مدلهای ویترین چوبی را معرفی خواهیم کرد.
ویترین ساده دیواری
این مدل معمولا به شکل استند، شلف و باکس ساده طراحی میشود و دارای ساختار ظریف و مینیمالی هستند. این نوع ویترین برای فضاهای کوچک گزینه مناسبی است.
دکور دیواری
نمونه بهروز شده یا حتی در برخی مدلها کپیشده دکورهای چوبی قدیمی هستند. این ویترینها دارای یک سطح تقسیمبندی شده با طبقات، استند، آویز و حتی کشو و باکس هستند.
ویترین ایستاده
این ویترینها به شکل یک دکور ایستاده همراه با طبقات مختلف و با طراحی تقسیمبندی شده خاص خود تولید میشوند و میتوانند دارای طبقات آزاد، کشو، درب و… باشند.
ویترین کتابخانهای
این ویترینها ساختار قفسهای و کتابخانهمانند داشته و معمولا در کنار چوب از فلز نیز برای طراحی و تولید آنها استفاده میشود.
بوفه
بوفههای چوبی نیز با ساختار کمدمانند خود نوعی ویترین محسوب میشوند که دارای چند طبقه همراه با درب شیشهای و یا حتی ساختار آزاد بدون درب هستند.
مزایای ویترین چوبی
ویترینهای چوبی با داشتن مزایای متعدد خود توانستهاند کاربرد خود را گسترش داده و به جایگاه خود را در دکوراسیونهای مختلف ثابت کنند. ازجمله مزایای این نوع ویترین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تنوع سبک ویترینهای چوبی باعث شده که از این نوع ویترین بتوانید در دکوراسیونهای داخلی مختلف استفاده کنید.
- بافت چوبی این المان با دکورهای مختلف تطابق داشته و به راحتی با دیگر المانها مانند مبلمان، میزها، کنسولها و… هماهنگی پیدا میکند.
- این نوع ویترینها بیشترین تنوع سایز و مدل را داشته و بر این اساس میتوانند نیاز فضاهای مختلف را تأمین کنند.
- تنوع طرح، رنگ و… ویترینهای چوبی میتواند هر نوع سلیقهای را پوشش دهد.
- ویترین چوبی علاوهبر فضاهای مسکونی در دکور محیطهای اداری، تجاری، کاری و… نیز قابل استفاده است.
- تنوع بالای این المان باعث کاربرد گسترده آن در دکوراسیون داخلی شده است.
- این ویترینها در عین دوام و استحکام از وزن سبکی برخودار هستند.
- امکان ایجاد یک نقطه عطف گیرا در دکوراسیونهای بیروح با انتخاب یک ویترین مدرن و شیک و چیدمان حرفهای آن
- ویترینهای چوبی بیشترین انعطاف قیمت را دارند و میتوانید آن را با بودجههای مختلف تهیه کنید.
- بافت و حس چوب باعث شده که این نوع ویترین برای چیدمان و نمایش المانهای مختلف گزینه مناسبی باشد.
بهترین جا برای قرار دادن ویترین چوبی در دکوراسیون داخلی
یکی از مزایای ویترینهای چوبی این است که میتوان آن را در قسمتهای مختلفی از فضای داخلی قرار داد. در واقع شما باید ببینید که براساس طرح، مدل و سایز این المان را در کجا میتوانید قرار دهید.
البته پیش از انتخاب ویترین باید هدف استفاده از آن را مشخص کنید. در واقع باید ببینید که کاربرد مورد انتظار شما از ویترین چیست و خلاء موجود در دکوراسیون کدام قسمت از منزل را به کمک آن میخواهید برطرف کنید. ازجمله مکانهایی که میتوانید از ویترین چوبی در دکور آن استفاده کنید میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پذیرایی: ترجیحا ویترینهای چوبی ایستاده و بوفهای
- نشیمن: ویترینهای کتابخانهای و دکورهای دیواری
- راهرو و ورودیها: ویترینهای چوبی به شکل شلف و باکس
- سرویس بهداشتی: ویترینهای چوبی استندی
البته شما میتوانید به بنا به سلیقه و تشخیص خود از مدل مناسب در فضای دلخواه خود استفاده کنید.
کاربرد ویترینهای چوبی
برای بسیاری از افراد کاربردهای متنوع ویترین چوبی در دکوراسیون داخلی مشخص نیست. در واقع ویترین چوبی نتنها یک بستر مخصوص برای به نمایش گذاشتن است بلکه یک فضای کاربردی مناسب نیز برای قرار دادن و نگهداری از لوازم و وسایل مختلف را در اختیار شما قرار میدهد. شما نیز میتوانید باتوجه به مدل، سایز و محل قرارگیری ویترین از آن جهت موارد زیر استفاده کنید:
- نمایش المان دکوری و اکسسوریهای تزئینی
- چیدمان ظروف آنتیک، اشیاء ارزشمند و وسایل محبوب و خاص
- قرار دادن کتابها، قابعکسها و گیاهان زینتی
- نگهداری از لوازم روزمره مانند سوئیچ، ریموت، لپتاپ و…
- چیدمان وسایل و لوازم آرایشی و بهداشتی
- قرار دادن وسایل کاری و شخصی
جمعبندی
ویترین چوبی یک المان دکوراتیو شیک و همیشه ترند است که قدمت استفاده از آن به دکورهای توکار چوبی در خانههای قدیمی برمیگردد. این نوع ویترین به خوبی توانسته مطابق با نیاز و مد روز خود را آپدیت کرده و جایگاه ثابتی در دکوراسیون داخلی داشته باشد.
بنابراین ویترینهای چوبی همچنان جزء عناصر محبوب در فضای داخلی محسوب میشوند که با تنوع بالای خود از هر نظر توانستهاند سلایق و نیازهای متفاوت را پوشش دهند. با انتخاب حرفهای یک ویترین چوبی مناسب میتوانید فضای شیک و پویا را خلق کنید.
در اینستاگرام هیگر با ما همراه باشید